Naturopatska pediatrija

NOVO V SLOVENIJI

INTEGRATIVNA MEDICINA
Skupno sodelovanje komplementarne naravne in klasične medicine, za več zdravja in energije.

V PraNaturas centru želimo združevati različne stroke in pristope, ker nam je pomembno to, da je obravnava kar se da celostna.
Vemo, da popolnosti ni, lahko pa ji sledimo in naredimo največ, kar je v naši moči.

Kako deluje NATUROPATIJA?
Naturopatija lahko deluje kot preventiva, kurativa, samostojno in/ali v povezovanju z drugimi pristopi zdravljenja. Naturopatija združuje širši nabor terapevtskih metod, kot so npr.: manualna terapija, iridologija, bachova cvetna terapija, probio terapija, frekvenčna terapija, energoterapija, detox terapija, ventuzna terapija, prehransko svetovanje, …

Naturopatija posameznika uči poslušati svoje telo ter prevzemati odgovornost za svoje dragoceno zdravje. Poda mu znanje, orodja in tehnike, da se okrepi ter spozna zdravilno moč svojega telesa.

Naturopatska obravnava ne pozna starostnih omejitev.
Zdravje je pravica vseh živih bitij.

PEDIATRIJA je veja klasične alopatske medicine, ki se ukvarja z zdravstveno oskrbo dojenčkov, otrok in najstnikov.
Združuje preventivno, kurativno in socialno zdravstveno dejavnost ter rehabilitacijo v razvojnem obdobju. Pomemben del dejavnosti v pediatriji je namenjen preventivi, predvsem preprečevanju bolezni in bolezenskih stanj ter škodljivih vplivov okolja na rastoči organizem.

Otroci so temelj, začnite zdaj. Kreirajte prihodnost poguma, radoživosti, hvaležnosti, ljubezni in sreče.

Indijski vedski zapis pravi:
»sarve sukhino bhavantu« ali “vsi naj bomo srečni”

*Pregledi in terapije v PraNaturas NE NADOMEŠČAJO zdravljenja v primarnih zdravstvenih ustanovah, ampak delujejo KOMPLEMENTARNO, kot dodatna podpora za krepitev zdravja.