O nas

Matijas Slivnik, dipl. naturopat in iridolog, certificirani inštruktor funkcionalnega dihanja, ustanovitelj PraNaturas Naturopatske Pediatrije
Delovne izkušnje 10+ let
Lidija Žalec, dr. med. spec. pediatrije, IBCLC mednarodno certificirana svetovalka za dojenje
Delovne izkušnje 30+ let

V PraNaturas centru je največja želja POMAGATI. Otroci so naš TEMELJ in ker se zavedamo, da so oni naša sedanjost in prihodnost, smo temu primerno začeli uvajati širše pristope naravne medicine. Držimo se miselnosti: vsak nekaj ve, vsak nekaj zna, zato delujemo v smeri složnega združevanja strok. Z istim namenom in ciljem, ter odprtega duha, se marsikaj uspe doseči. Potrebna je srčna želja, odločitev ter vztrajnost.

Pri nas nudimo vsa naša strokovno pridobljena znanja, ter upoštevamo naravno delovanje človeka, tako telesnega, duševnega, čustvenega kot duhovnega, energijskega bitja.
Vsi imamo prirojeno moč samozdravljenja, katerega v prvi meri narekuje naša življenjska sila. To naravno moč je potrebno v primerih bolezni in drugih težavah pogosteje spodbujati.
Želimo poudariti, da mi ne zdravimo, ampak KREPIMO zdravje. Telo kasneje naredi samo od sebe, kar mora. Potrebno mu je podati le čim bolj pravilne informacije.

V kolikor vas zanimajo podrobnejše informacije, nas brez zadržkov kontaktirajte, z veseljem se odzovemo.

*Pregledi in terapije NE NADOMEŠČAJO zdravljenja v primarnih zdravstvenih ustanovah, ampak delujejo KOMPLEMENTARNO, kot dodatna podpora za krepitev zdravja.

LOKACIJA ordinacije:
Cesta na brdo 43
1000 Ljubljana